Sommarträning en underbar dag i fantastiska Varberg

Välkomna till Varbergs GIF Gymnastik

Ett av våra stora mål är att bredda vår verksamhet och vi kommer därför till hösten att starta en vuxentrupp och försöka få ihop en grupp för före detta aktiva gymnaster.

Snart börjar höstens alla grupper
2017-08-22 17:44
Mail ska ha gått ut till alla barn- och ungdomsgrupper, träningen börjar v 35 för de allra flesta. För att kunna starta fler grupper behöver vi fler ledare, ta kontakt med oss om du är intresserad. Vi kan bistå med utbildning.
Anmälan för Varbergscupen har öppnat!
2017-08-04 19:51
Vi startar hösten med att bjuda in andra föreningar till vår nya tävling Varbergscupen. Den är uppdelad i 4 klasser och riktar sig till nybörjare upp till gymnaster på RM1-2-nivå. Ni hittar tävlingsbestämmelser, PM1 och länk till anmälan här.
Tack från Varbergsloppet
2017-07-30 19:14
Tusen stora tack för alla insatser i samband med Varbergsloppet, här kan ni läsa tackbrevet från Elisabeth Rehn som är tävlingsansvarig.
Kallelse till årsmöte 29 augusti
2017-06-28 09:10
Alla medlemmar hälsas välkomna till årsmöte 29 augusti kl 19.00 i klubbhuset. Utförligare agenda publiceras senare. Förslag till uppdaterade stadgar kommer att föreslås att besluta.
Varbergsloppet 15 juli
2017-06-09 15:19
Nu börjar det dra ihop sig för Varbergsloppet. Vi håller just nu på att hitta och fördela funktionärer. Här finns mer information om vad man kan hjälpa till med. Ska man springa eller är bortrest finns det en del arbetsuppgifter även inför som vi behöver hjälp med. Tillsammans med våra gymnastiktävlingar är detta vår största inkomstkälla. Tack var de pengarna kan vi fortsätta att bedriva gymnastikverksamheten bättre och för fler.

Stolta sponsorer